Gerlof Schippers

Wie zijn wij:

Gerlof Schippers is verder nog parttime werkzaam als autotechnicus bij een garagebedrijf. 

Ruben Draijer is werkzaam geweest bij een verhuisbedrijf op de afdeling planning.

 

Samen hebben ze de passie woningen te ontruimen en nog bruikbare spullen zoveel mogelijk een nieuwe bestemming te geven. April 2019 zijn Gerlof Schippers en Pieter Kroles Friesland ontruimingen gestart. Doordat ze vaak klaar stonden om andere mensen te helpen, zijn ze langzamerhand in deze branche terecht gekomen. Dat heeft hun doen besluiten dit werk professioneel te gaan doen.

Pieter heeft in Juni 2023 besloten om fulltime verder te gaan als schilder. Dat bood de mogelijk voor Ruben om de functie van Pieter over te nemen.  Ruben die naast zijn werk als planner bij een verhuisbedrijf, al geregeld mee ging omdat die het ook zo ontzettend leuk werk vind.
Hij hoefde niet twee keer na te denken, toen Pieter hem vroeg zijn functie over willen te nemen.  Gerlof en Ruben kunnen het ook erg goed met elkaar vinden en samen willen ze de dienstverlening nog meer optimaliseren voor een tevreden klant.

 

.

DIT DOEN WIJ

Elke situatie is uniek. Daarom bespreken we van te voren wat uw wensen zijn en wanneer het moet plaatsvinden. Het liefst komen we even bij u langs om de situatie te beoordelen. Zo kunnen we alles perfect op elkaar af stemmen. Op deze manier brengen we iedere gewenste ontruiming tot het beste resultaat.
.

Uitstekende service voor een concurrerende prijs.

Doordat we ook een een parttime reguliere baan hebben, kunnen we relatief goedkoper werken. We hanteren dan ook redelijk scherpe tarieven voor het leegruimen van uw woning of bedrijfspand.  Vraag vrijblijvend een offerte op en vergelijk…
.

Gerlof Schippers &  Ruben Draijer

.
× Kan ik u helpen?