Kosten woning ontruimen…
Vaak krijgen we als eerste de vraag, wat de kosten zijn om een woning te ontruimen of opleverings klaar te maken.  Omdat iedere situatie anders is, kunnen we zonder de woning gezien te hebben, geen vaste prijs geven. Daarom komt er altijd eerst iemand bij u langs, om de situatie te beoordelen.
.
Indien u liever op basis van foto’s een prijsopgave ontvangt, is dat soms ook een optie. Daarna kunnen we overleg plegen en u heeft meteen een offerte van de eventuele kosten. (uiteraard geheel vrijblijvend).
.
Wat we wel kunnen doen, is u nu een paar voorbeelden geven. Dit zijn door ons ontruimde woningen, zodat u een indicatie heeft wat de kosten ongeveer bedragen.
.
Let op dit zijn voorbeeld prijzen om u een indicatie te geven.
.

Dit is altijd een all-in prijs, exclusief BTW en afvalstoffenheffing. Omdat we bruikbare spullen zo veel mogelijk een nieuw plekje geven, proberen we deze ook zo laag mogelijk te houden.  Komen dus geen andere kosten meer bij, zoals bijvoorbeeld voor het transport, voorrijkosten, personeel of materiaal!

 

De prijs van de afvalstoffenheffing is bij iedere woning uiteraard verschillend. Omdat we meestal werken met een vaste aanneemsom, komen we van te voren bij u een inschatting maken. U krijgt dan een vaste totaal prijs en zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.
Wilt u liever op uur basis een afrekening ontvangen en tevens de afvalstoffenheffing betalen, nadat het geheel gewogen is, kan dat uiteraard ook.

Om u een indicatie te geven, van de te verwachten afvalstoffenheffing.

  • 1000 kg restafval kost € 165,- exclusief btw
  • 1000 kg hout kost         € 75,-  exclusief btw
  • 1000 kg puin kost          €  9,-   exclusief btw
  • Papier is gratis
  • Metalen zijn gratis
Er wordt altijd gewerkt met minimaal 2 man personeel. Voor een gewone gezinswoning, hanteren we normaal gesproken 4 personeelsleden.
Bij grotere projecten zetten we uiteraard nog meer mensen in, afhankelijk van de situatie.
Zoals u wellicht begrijpt gaat er niet alleen tijd zitten in het opleveren van de woning.  Naderhand dragen wij er ook zorg voor dat bruikbare huisraad een nieuw plekje krijgt en het afval gesorteerd op de juiste bestemming komt.
Zorgkamer verzorgingshuis:
Totale kosten € 280,- exclusief Btw en afvalstoffenheffing. Betreft het compleet leeg en gestofzuigd opleveren van een zorg appartement.
.
1 Kamer appartement met aparte slaapkamer en badkamer:
Inclusief verwijderen vloerbedekking* , lampen, gordijnen, schroeven, gaatjes en stofzuigen. Totale kosten € 420,- exclusief Btw en afvalstoffenheffing.
.
Appartement met twee slaapkamers, keuken, badkamer, balkon:
inclusief verwijderen vloerbedekking*, lampen, gordijnen, schroeven, gaatjes en stofzuigen. Totale kosten  €560 ,- exclusief Btw en afvalstoffenheffing.
.
Eengezinswoning 3 slaapkamers, badkamer, zolder en berging:
inclusief verwijderen vloerbedekking*,lampen, gordijnen, schroeven, gaatjes en stofzuigen.
Prijs is even afhankelijk van de hoeveelheid spullen in de woning en of de vloerbedekking verwijderd dient te worden.
Totale kosten bedragen € 840,- exclusief Btw en afvalstoffenheffing, op basis van 3 personen die 1 dag arbeid verrichtten.
Totale kosten 1120,- op basis van 4 personen die 1 dag arbeid verrichtten.
.
Grote gezinswoning met 4 slaapkamers, grote zolder, garage, badkamer en berging:
inclusief verwijderen vloerbedekking*,lampen, gordijnen, schroeven, gaatjes en stofzuigen. Totale kosten € 1400,- exclusief Btw en afvalstoffenheffing, prijs is op basis van 5 personen die 1 dag arbeid verrichtten.
.
*Onder voorbehoud, mits vloerbedekking binnen dezelfde dag  los gehaald kan worden. Als dit dusdanig verlijmd is, dat dit veel meer werk oplevert, kan dat uiteraard niet voor deze prijs.
.
Per uur betalen kan natuurlijk ook

Wilt u gewoon per uur betalen is natuurlijk ook geen probleem. Soms zijn woningen al gedeeltelijk leeggehaald en is de totaal prijs vanzelfsprekend lager.

Wij hanteren een uurtarief van 35,- per persoon exclusief btw. In het geval van ernstig vervuilde / verwaarloosde woningen, hanteren we soms een toeslag.

Voor meer informatie:  zie pagina: vervuilde / verwaarloosde woning.

.

Heeft u hulp nodig bij het ontruimen van een woning of een vraag?
Neem dan contact met ons op!

.

× Kan ik u helpen?