Opruimcoach; Heeft u hulp nodig om weer structuur in uw huishouden te krijgen?

OpruimcoachOpruimcoach; Bij Friesland Ontruimingen begrijpen we dat veranderingen in het leven soms een helpende hand vereisen. Of het nu gaat om het opruimen of schoonmaken van een woning na een verhuizing, overlijden of andere levensgebeurtenis.

Ook bij het herstellen van structuur en orde in uw huishouden, zijn wij er om u te ondersteunen.

Wilt u ook weer structuur in uw huishouden. Jeannette Schippers-Dijkstra uit het team Friesland Ontruimingen heeft al vele mensen weer geholpen hun leefomgeving weer op de rit te krijgen.

Ze komt vrijblijvend en discreet bij uw langs om de situatie in beeld te krijgen. Vervolgens maakt ze een plan aan de hand van uw wensen om weer structuur en een opgeruimd en gezellig huis te krijgen en te behouden.

Is de situatie al redelijk uit de hand gelopen? Dan gaat Jeannette samen met een paar professionele opruimers van Friesland Ontruimingen en u de woning sorteren. U kunt dan zelf bepalen wat u wilt behouden en waar afstand van kan worden gedaan.  Ook bij het schoonmaken kan hulp of structuur gewenst zijn. Als de woning vervuild is geraakt, kunnen een paar professionele schoonmakers uw woning weer schoon en fris opleveren.

Van daar uit kan Jeannette u weer met tips en regelmaat voorzien, om zelf weer deze taken ter hand te nemen en hoe daar structuur in aan te brengen.

Opruimcoaching / Huishoudcoach

Heeft u moeite om orde te houden in uw huis? Onze opruimcoach helpt u om weer grip te krijgen op uw leefruimte. Samen met onze deskundige organizer ontwikkelt u een gepersonaliseerd plan om uw huis te organiseren, zodat u kunt genieten van een opgeruimde en stressvrije omgeving.

 

Waarom Kiezen voor Friesland Ontruimingen:

OpruimcoachErvaring: Ons team heeft jarenlange ervaring in woningontruiming en opruimcoaching. Maatwerk: We passen onze diensten aan uw specifieke behoeften aan. Respect en Zorg: We behandelen uw bezittingen met respect en zorgen voor een nette en discrete afhandeling.

Resultaten: Onze opruimcoaching levert blijvende resultaten op voor een georganiseerder leven.

Bij Friesland Ontruimingen zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten om hun leefomgeving te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op,  om te ontdekken hoe we u kunnen assisteren bij het herstellen van structuur in uw huishouden.

Ontdek de Voordelen van een Opruimcoach van Friesland Ontruimingen

Een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving kan een wereld van verschil maken in uw dagelijks leven. Maar soms kan het vinden van de juiste motivatie en strategieën om uw huis op orde te houden een uitdaging zijn. Dat is waar een Opruimcoach van ons team bij Friesland Ontruimingen in beeld komt.

 

Wat Doet een Opruimcoach / Organizer ?

Een Opruimcoach is meer dan alleen een organisatie-expert. Ze zijn uw persoonlijke gids op weg naar een geordend en stressvrij leven. Dit is wat een Opruimcoach voor u kan betekenen:

  1. Persoonlijke Begeleiding

Onze Opruimcoach biedt individuele begeleiding die is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. Ze luisteren naar uw uitdagingen en werken samen met u aan praktische oplossingen.

  1. Opruimstrategieën

U leert effectieve opruimstrategieën die niet alleen uw huis georganiseerd houden, maar die ook passen bij uw levensstijl en persoonlijkheid.

  1. Motivatie en Support

Soms hebben we gewoon een duwtje in de rug nodig. Een Opruimcoach motiveert en ondersteunt u bij elke stap van het opruimproces, van begin tot eind.

  1. Opruimplan op Maat

Samen met uw coach stelt u een op maat gemaakt opruimplan op dat haalbaar is en bij uw doelen past. Dit plan zorgt voor blijvende resultaten.

  1. Stressvermindering

Een opgeruimde omgeving kan uw stressniveaus aanzienlijk verminderen. Een Opruimcoach helpt u om uw huis om te toveren in een oase van rust en welzijn.

 

Waarom kiezen voor een Opruimcoach van Friesland Ontruimingen.

Een Opruimcoach van Friesland Ontruimingen biedt niet alleen praktische oplossingen, maar ook de emotionele steun die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Onze opruimcoach vind voornamelijk het persoonlijke aspect belangrijk. We zijn allemaal mensen en kunnen in een situatie terecht komen waarin we het zelf niet meer zien zitten.

Bij ons geen dure tarieven die sommige organizers hanteren. U betaalt bij ons 35,- per uur exclusief btw.

 

Klaar om te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Opruimcoach u kan helpen om structuur en orde in uw leven te herstellen. Een opgeruimd huis betekent een opgeruimde geest.

.

.

Heeft u hulp nodig met opruimen of een vraag?
Neem dan contact met ons op!

.

× Kan ik u helpen?