Opkoop of inkoop van inventaris & bedrijfsgoederen / leegruimen bedrijfspand Friesland

Leegruimen bedrijfspand Friesland Leegruimen bedrijfspand Friesland: Friesland ontruimingen verzorgt naast het leeghalen van woningen, ook voor het ontruimen van bedrijfspanden. We hebben een brede ervaring in iedere sector. U kunt ons inschakelen voor het leegruimen van een kantoor, winkel, boerderij, schoolgebouw, of bedrijfspand. Dit kan voor verschillende opdrachtgevers zijn. Dikwijls werken we in opdracht van de huurder of eigenaar van het pand. Daarnaast kunnen we ook voor een curator werken.
In het geval het een bedrijfsinventaris van waarde betreft, komen we eerst langs om een taxatie te maken.

We brengen vervolgens een bod op de boedel uit en verzorgen daarnaast dat het gehele pand naar wens opgeleverd wordt. Voor een waardebepaling kan u ons vrijblijvend benaderen. Wij kopen (winkel)Inventaris, partijen of zelfs een complete voorraad. Bij het opkopen van bedrijfsinventaris gaat het om alle roerende goederen. Dit betreft kantoor of winkelmeubilair, machines en voertuigen.

We zorgen altijd voor een snelle en efficiënte afwikkeling. Daarnaast wordt op de goederen een nette en marktconforme handelsprijs geboden.
Indien u interesse heeft om zakelijke goederen te verkopen, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Archiefvernietiging bij vertrouwelijke informatie Bedrijfspand leeghalen

Bij het ontruimen van een kantoorpand, verzorgen we dat er een discrete archiefvernietiging plaatsvind. Als er vertrouwelijke informatie aanwezig is, moeten deze documenten en data veilig gesteld worden. Wij laten hier afgesloten bakken plaatsen, door een professioneel bedrijf die deze vervolgens vernietigd. Naderhand krijgt u ook een officieel certificaat, als bewijs dat alle informatie vernietigd is.

 

Saneringen en sloopwerkzaamheden

Naast ontruimen, kunnen wij in voorbereidende werkzaamheden voor verbouw of nieuwbouw voorzien. Wij demonteren namelijk apparatuur, machines, keukens en badkamers. Daarnaast slopen we ook kleine opstallen en bijgebouwen. We verzorgen een efficiënte demontage die verantwoord afgevoerd wordt.

Ook het verwijderen van vloeren in grote of kleine oppervlaktes kunt u aan ons uitbesteden. Met daarvoor bestemde apparatuur, verwijderen we tapijt, pvc, en tegelvloeren. Indien ergens een doorbraak gecreëerd moet worden, werken we uiteraard alleen op aanwijzing van een bouwbedrijf of constructeur.

 

 

Schoonmaakwerkzaamheden en/of Bedrijfspand leeghalen

Om een pand na vertrek netjes op te leveren, is alleen ontruimen en stofzuigen niet altijd voldoende. Daarom leveren wij aanvullende schoonmaakwerkzaamheden. Dit kan gewone vervuiling zijn, maar ook zware vervuiling. Met onze ervaring zullen we ieder pand weer fris opleveren zoals gewenst.

Met zorg en kennis van materialen, weten we elk pand weer schoon te krijgen. Bij sommige vervuiling is het doeltreffender wanden opnieuw te schilderen met synthetische verf. Deze wanden worden dan geheel opgesloten en zijn weer als nieuw. Ook hier kunnen wij in voorzien en leveren door geruime schilderervaring professioneel werk.

 

Opslag bedrijfsgoederen of Inventaris Bedrijfspand leeghalen

Bij een (gedeeltelijke) ontruiming, kunnen wij ook de opslag verzorgen van bedrijfsgoederen of inventaris. Al deze goederen worden indien gewenst netjes verpakt en 24-7 bewaakt. Zo weet je zeker dat jou spullen volledig veilig staan. Deze inboedel uit bedrijven kan langdurig of tijdelijk door ons opgeslagen worden.
Wij regelen het transport van en naar de opslaglocatie. U kunt uiteraard ten allen tijde bij uw goederen komen.

 

Voorraad opruimen

Ook het opruimen en afvoeren van niet courante, of overjarige voorraad kunt u aan ons overlaten. Indien het een situatie bijvoorbeeld middenin een winkelcentrum betreft. Zorgen wij ervoor dat we deze winkelvoorraad snel kunnen opruimen. Dit gebeurt op een tijdstip, dat publiek niet gehinderd wordt. Daarnaast werken we met een zo groot mogelijke ploeg. Zodat het tijdsbestek van de werkzaamheden zo kort mogelijk is.

Zoals u leest kunnen wij u een totaalpakket aan bieden, om ieder pand leeg te halen en naar wens op te leveren. Geen opdracht is ons te gek. Vraag vrijblijvend eens een offerte aan en ervaar onze scherpe tarieven voor uitstekende service.

 

.

Heeft u hulp nodig bij uw bedrijfspand leeghalen / kantoor of een vraag?
Neem dan contact met ons op! Leegruimen bedrijfspand Friesland

.

× Kan ik u helpen?