Friesland Ontruimingen
Uw partner voor het leeghalen van bedrijfspanden in Friesland en omstreken

Leeghalen bedrijfspand Friesland: Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het leeghalen van een bedrijfspand in Friesland? Dan bent u bij Friesland Ontruimingen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig en zorgvuldig ontruimen van kantoren, winkels, boerderijen, schoolgebouwen en andere bedrijfspanden. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers, zoals huurders, eigenaren en curatoren.

Onze dienstverlening: meer dan alleen ontruimen

Het leeghalen van een bedrijfspand kan om verschillende redenen nodig zijn. Of het nu gaat om een faillissement, verhuizing, verbouwing, of het aflopen van een huurcontract, wij staan voor u klaar om u snel en efficiënt te helpen.

Bij Friesland Ontruimingen begrijpen we dat iedere situatie uniek is. Daarom bieden wij een op maat gemaakte dienstverlening die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ons ervaren team komt graag bij u langs om een inschatting te maken van de werkzaamheden en een offerte op maat op te stellen.

Taxatie en opkoop van bedrijfsinventaris

Heeft uw bedrijfsinventaris waarde en wilt u deze verkopen? Dan kunt u ons inschakelen voor een vrijblijvende taxatie. Wij beoordelen de waarde van uw (winkel)inventaris, partijen of zelfs een complete voorraad. Wij kopen alle soorten roerende goederen op, zoals kantoormeubilair, winkelmeubilair, machines en voertuigen. Na de taxatie brengen wij een passend bod uit op de boedel.

Professionele oplevering van uw pand

Naast het ontruimen en opkopen van bedrijfsinventaris zorgen wij bij Friesland Ontruimingen ook voor een professionele oplevering van uw pand. Wij zorgen ervoor dat het pand geheel naar wens wordt opgeleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele bijkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het verwijderen van vloerbedekking, het dichten van gaten in muren en het afvoeren van afval.

Waarom kiezen voor Friesland Ontruimingen?

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor Friesland Ontruimingen als uw partner voor het leeghalen van uw bedrijfspand in Friesland:

Jarenlange ervaring: Met onze jarenlange ervaring in de ontruimingsbranche kennen wij de kneepjes van het vak en weten wij precies hoe we iedere klus efficiënt en vakkundig moeten aanpakken.
Flexibiliteit: Wij zijn in staat om snel te schakelen en kunnen op korte termijn aan de slag met uw opdracht.
Maatwerk: Wij bieden een op maat gemaakte dienstverlening die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ons ervaren team neemt de tijd om uw situatie te begrijpen en een passend plan van aanpak op te stellen.
Transparante communicatie: Bij Friesland Ontruimingen hechten we waarde aan duidelijke en open communicatie. Wij houden u gedurende het gehele proces op de hoogte van de voortgang en eventuele ontwikkelingen.
Milieuvriendelijke afvalverwerking: Wij streven ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Wij scheiden afval zorgvuldig en werken samen met erkende afvalverwerkers om de impact op het milieu te minimaliseren.
Taxaties: Friesland Ontruimingen  heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van bedrijfsinventaris. Wij kunnen de waarde van uw inventaris op een eerlijke en realistische manier inschatten.
Tevredenheidsgarantie: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij zetten ons volledig in om aan uw verwachtingen te voldoen en zorgen ervoor dat het eindresultaat naar wens is.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

 

Archiefvernietiging bij vertrouwelijke informatie Bedrijfspand ontruimen

Bij het ontruimen van een kantoorpand, verzorgen we dat er een discrete archiefvernietiging plaatsvind. Als er vertrouwelijke informatie aanwezig is, moeten deze documenten en data veilig gesteld worden. Wij laten hier afgesloten bakken plaatsen, door een professioneel bedrijf die deze vervolgens vernietigd. Naderhand krijgt u ook een officieel certificaat, als bewijs dat alle informatie vernietigd is.

 

Saneringen en sloopwerkzaamheden

Naast ontruimen, kunnen wij in voorbereidende werkzaamheden voor verbouw of nieuwbouw voorzien. Wij demonteren namelijk apparatuur, machines, keukens en badkamers. Daarnaast slopen we ook kleine opstallen en bijgebouwen. We verzorgen een efficiënte demontage die verantwoord afgevoerd wordt.

Ook het verwijderen van vloeren in grote of kleine oppervlaktes kunt u aan ons uitbesteden. Met daarvoor bestemde apparatuur, verwijderen we tapijt, pvc, en tegelvloeren. Indien ergens een doorbraak gecreëerd moet worden, werken we uiteraard alleen op aanwijzing van een bouwbedrijf of constructeur.

 

 

Schoonmaakwerkzaamheden en/of bedrijfspand ontruimen

Om een pand na vertrek netjes op te leveren, is alleen ontruimen en stofzuigen niet altijd voldoende. Daarom leveren wij aanvullende schoonmaakwerkzaamheden. Dit kan gewone vervuiling zijn, maar ook zware vervuiling. Met onze ervaring zullen we ieder pand weer fris opleveren zoals gewenst.

Met zorg en kennis van materialen, weten we elk pand weer schoon te krijgen. Bij sommige vervuiling is het doeltreffender wanden opnieuw te schilderen met synthetische verf. Deze wanden worden dan geheel opgesloten en zijn weer als nieuw. Ook hier kunnen wij in voorzien en leveren door geruime schilderervaring professioneel werk.

 

Opslag bedrijfsgoederen of Inventaris Bedrijfspand ontruimen

Bij een (gedeeltelijke) ontruiming, kunnen wij ook de opslag verzorgen van bedrijfsgoederen of inventaris. Al deze goederen worden indien gewenst netjes verpakt en 24-7 bewaakt. Zo weet je zeker dat jou spullen volledig veilig staan. Deze inboedel uit bedrijven kan langdurig of tijdelijk door ons opgeslagen worden.
Wij regelen het transport van en naar de opslaglocatie. U kunt uiteraard ten allen tijde bij uw goederen komen.

 

Leeghalen bedrijfspand Friesland

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 06 426 20 899 of stuur een e-mail naar info@frieslandontruimingen.nl voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Kies voor Friesland Ontruimingen en ervaar zelf de voordelen van onze professionele en betrouwbare dienstverlening. Samen zorgen we voor een vlotte en zorgeloze afwikkeling van het leeghalen van uw bedrijfspand in Friesland.

.
.

.

Heeft u hulp nodig bij het leeghalen bedrijfspand Friesland of een vraag?
Neem dan contact met ons op!

 

Leeghalen bedrijfspand Friesland

.

× Kan ik u helpen?