Inkoop roerende goederen: Inboedel verkopen na overlijden of faillissement?

Moet u als erfgenaam zorg dragen, voor het verdelen of verkopen van de inboedel. Dit kan een lastige en emotionele klus zijn.

Inkoop roerende goederen

Dreigt uw bedrijf failliet te gaan, of wilt u uw bedrijf beëindigen. Of is een bedrijf reeds failliet en zoekt u als curator een partij, om goederen op te kopen. Ook in dit geval kunt u bij ons rekenen, op een discrete en betrouwbare afhandeling.

Zoekt u een betrouwbare en serieuze partner voor de verkoop van uw waardevolle spullen. Sinds kort bieden wij deze service aan. U krijgt van ons zo snel mogelijk een online waardebepaling. Geheel vrijblijvend uiteraard. Stuur ons zoveel mogelijk gegevens van de te verkopen goederen.

In het geval van auto’s en motoren : Merk, model, kilometerstand, bouwjaar en het kenteken.

Wij zijn gestart als woningontruimers en helpen mensen een woning of bedrijfspand leeg te halen en op te leveren. Door ons opgebouwde kennis en de wens er toch zelfstandig een bestaan van te maken. Zijn we sinds kort, gestart met de inkoop van kostbare goederen.

Wij kregen hier namelijk een steeds grotere vraag naar. Bijkomend voordeel is, dat we nu een complete service kunnen aanbieden. Daarom heeft het ons doen besluiten, deze spullen met serieuze waarde aan te kopen indien gewenst. Dit betreft alleen de aankoop van kostbare spullen, in combinatie met een (gedeeltelijke) ontruiming of faillissement.

U kunt hierbij denken aan de inkoop van een auto, motor, caravan, boot, elektrische fiets, kunst of antiek, bedrijfsinventaris of goederen. Vanzelfsprekend krijgt u een reële handelsprijs. U kunt de waarde naar eigen wens uitbetaald krijgen en verrekenen met de kosten van de ontruiming.

Zoals u waarschijnlijk op onze website heeft gelezen, doen wij zelf verder niks met de rest van de spullen uit woningen.

Wij zorgen er wel voor dat deze spullen een nieuw plekje krijgen. Zo brengen de bruikbare huisraad, naar een kringloopwinkel, kleding naar het Leger des Heils en gereedschap naar stichting Gered Gereedschap. Het is namelijk zonde om deze weg te gooien en het is mooi dat ze nog weer een bestemming krijgen. Voorwaarde is wel, dat het nog nette en bruikbare spullen zijn.

Wilt u kunst of antiek bij ons verkopen. Voor de aankoop wilt u uiteraard eerst een waardebepaling. Dikwijls vragen we hierbij een expertise, bij een extern specialist of taxateur. De waardebepaling kan hierdoor vaak niet op dezelfde dag plaatsvinden.

Inkoop roerende goederen

Een auto of motorfiets verkopen, in combinatie met een boedelruiming? Dit bied vele voordelen!

  • Zo krijgt u bij ons meteen de beste prijs. Deze prijs is marktconform .
  • Tevens krijgt u direct een vrijwaring, van het betreffende voertuig. Hiermee kunt u de verzekering van het voertuig beëindigen. De wegenbelasting stopt automatisch als we het voertuig overschrijven.
  • Geen lange strijd en veel mensen om de deur, om het voertuig verkocht te krijgen.
  • Zoals u van ons gewend bent, gewoon een eerlijk en vrijblijvend voorstel.
  • U krijgt de opbrengst, meteen naar wens uitbetaald. Contant of op een bankrekening. Natuurlijk kunt u de opbrengst ook verrekenen, met de kosten van de ontruiming. De overwaarde krijgt u dan naar wens uitbetaald.
× Kan ik u helpen?