Een totale woningoplevering uitbesteden…

Appartement laten ontruimenAppartement laten ontruimen: In Leeuwarden worden we veel ingehuurd. Regelmatig betreft het hoogbouw en is het leeghalen zonder de juiste expertise een flinke klus. Doordat wij over de juiste hulpmiddelen beschikken, kunnen we snel en efficiënt werken.
.

Appartement laten ontruimen

Appartement laten ontruimen: Snel, zorgvuldig en netjes… Gaat het alleen om het verwijderen van een tuinhuisje . Of een complete woningontruiming van een overleden dierbare. Bij ons bent u altijd zeker, van de meest professionele dienstverlening.
.
Vooral in het geval van een overlijden, is het heel belangrijk dat er discreet en in overleg gewerkt wordt. U zult verbaast zijn, in wat voor tijdsbestek wij alles voor u uit handen kunnen nemen.

Dit is ook weer in uw voordeel, want u betaald alleen de tijd die we daadwerkelijk aan het opruimen zijn.

Woningontruiming: Met onze complete service wordt u geheel ontlast…

Van te voren wordt bij iedere woningontruiming duidelijk met u gecommuniceerd. Zodat wij uw wensen duidelijk hebben en u meteen weet wat hiervan de kosten bedragen.

In de meeste situaties, brengen we de bruikbare spullen naar een kringloop. Het is namelijk zonde om deze weg te gooien en het is mooi dat ze nog weer een bestemming krijgen. Onze voorkeur gaat uit naar een kringloopwinkel, bij u in de buurt voor huisraad en Leger des Heils voor kleding. Voorwaarde is wel dat het nog nette en goed bruikbare spullen zijn.
.
Helaas zijn de kringloopwinkels erg kieskeurig in wat ze aannemen omdat ze gewoonweg vaak in allerlei al zijn voorzien. Daarom zijn we genoodzaakt de overige spullen af te voeren als afval . Ze worden gesorteerd en zoveel mogelijk hergebruikt.
.
.
.
.
× Kan ik u helpen?